Affärsuppföljning - Exportera rapport till Powerpoint

Uppdaterad

En ny funktionalitet inom Power BI som är väldigt uppskattad är förmågan att infoga en interaktiv version av rapporter i Powerpoint, vilket kan göras på två sätt, antingen med start från Power BI (detta kapitel, bäst om endast en tabb ska infogas) alternativt från Powerpoint (kommande kapitel, bäst om flera tabbar ska infogas).

Börjar du i Power BI klickar du på Exportera och sedan Bädda in realtidsdata. När du klickar på denna knappen med start i Power BI så får du upp följande ruta:

Rekommendationen är att inte göra några ändringar och endast klicka på Öppna i Powerpoint. Klickar du på denna knapp genereras en Powerpoint med nuvarande rapportsida, helt interaktiv och skalbar.

Guide taggad med: PowerBI Powerpoint