Signaturer i Outlook

Uppdaterad
  1. Öppna ett nytt e-postmeddelande.

2. meddelandemenyn väljer du Signatur > Signaturer.

3. Under Välj signatur som ska redigeras väljer du Ny och anger ett namn för signaturen i dialogrutan Ny signatur.

4. Skriv signaturen under Redigera signatur. Du kan ändra teckensnitt, teckenfärger och storlekar samt textjustering. Om du vill skapa en mer robust signatur med punkter, tabeller eller kantlinjer använder du Word för att formatera texten och kopierar och klistrar sedan in signaturen i rutan Redigera signatur. Du kan också använda någon av våra fördefinierade mallar för din signatur. Ladda ned mallarna i Word, anpassa dem med din personliga information och kopiera och klistra sedan in dem i rutan Redigera signatur.

5. Under Välj standardsignatur anger du följande alternativ för signaturen:

I listrutan E-postkonto väljer du ett e-postkonto som du vill koppla till signaturen. Du kan ha olika signaturer för varje e-postkonto.

Om du vill att signaturen ska läggas till i alla nya meddelanden som standard väljer du en av dina signaturer i listrutan Nya meddelanden . Om du inte vill lägga till en signatur i nya meddelanden automatiskt väljer du (ingen). Detta lägger inte till en signatur i meddelanden som du svarar på eller vidarebefordrar.

Om du vill att signaturen ska visas i de meddelanden du svarar på och vidarebefordrar väljer du en av dina signaturer i listrutan Svar/vidarebefordran . I annat fall accepterar du standardalternativet (ingen).

6. Välj OK för att spara den nya signaturen och återgå till meddelandet. Outlook lägger inte till den nya signaturen i meddelandet du öppnade i steg 1, även om du valde att använda signaturen i alla nya meddelanden. Du måste lägga till signaturen manuellt i just det här meddelandet. Signaturen läggs till automatiskt i alla framtida meddelanden. Om du vill lägga till signaturen manuellt väljer du Signatur på meddelandemenyn och väljer sedan den signatur du just skapade.

Här är ett Exempel på hur din signatur bör se ut.
"

Med vänliga hälsningar,

Rasmus Brolin
IT-support

Svensk Fastighetsförmedling Huvudkontor

Tel 08-505 358 88 • Vasagatan 28 • 111 20 Stockholm

www.svenskfast.sewww.facebook.com/svenskfast • Instagram/Twitter: @svenskfast

Svensk Fastighetsförmedling AB • Org nr 556090-2313 • Styrelsens säte: Stockholm

Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Vi är experter på den lokala bostadsmarknaden med 230 butiker och 1 250 medarbetare runtom i hela landet och i Spanien. Under 85 år har vi skapat nya erbjudanden och utvecklat mäklarbranschen. Vårt fokus är att vara ledande idag och i framtiden. Koncernen består idag av Svensk Fastighetsförmedling och Ordna Bolån.

Innehållet i meddelandet kan vara privat, konfidentiellt eller skyddat. Om du misstänker att du av misstag har mottagit detta meddelande, vänligen skicka ett svar till avsändaren och radera meddelandet från din dator. Användning, utskrift, kopiering eller vidaresändning av hela eller delar av meddelandet kan vara otillåten.

Guide taggad med: Office signaturer