Film på objektsidan

Uppdaterad

Bostadsfilmer, drönarfilmer eller liknande som är skapade och levereras av Zentuvo eller SE360 kan vanligtvis läggas in direkt i Mspecs direkt under Dokument > Webbadresser > lägg till > Klistra in länk i fältet för "URL" > välj kategori "Film".

Onlinevisningar ska filmas alternativt laddas upp i Screen9. Här kan du hitta en guide på hur man gör det: Onlinevisning på objektsidan

Om ni har andra typer av filmer från andra leverantörer, kontakta it@svenskfast.se för hjälp med att lägga upp dessa på vår centrala YouTube-kanal. Då får ni tillbaka en länk som ni sedan klistrar in på samma sätt som ovan.

Det är bra ur många hänseenden att samla våra filmer på ett centralt konto hos YouTube, allra minst för länkkraften och bättre placeringar på Google. Så ladda inte upp filmer på egna YouTube-konton.

Tunga filer: Är filmerna för tunga för att mejla över till oss kan ni alltid skicka dem via Onedrive/Sharepoint eller via webbtjänster som WeTransfer.com eller Sprend.com.

Bostadsfilmen lyfts sedan upp bland bostadens andra bilder, presenteras överst i bilidblocket. Knappen i bildkarusellen på sidans topp byter namn till Alla bilder & film.

Guide taggad med: Annons Film