Hur ser det ut för kunden på mina sidor?

Uppdaterad

Kunden loggar in via svenskfast.se/mina-sidor, dit kommer man genom att klicka på mina sidor på förstasidan på svenskfast.se

Där kan de välja att logga in med BankID eller Freja

Om du väljer BankID, som är vanligast, så skanna QR-koden och logga in i appen.

För att komma till annonsen efter att du har loggat in så skrollar du ned till Försäljning och klickar på Följ din försäljning. Du kan även hitta försäljning via menyn uppe till höger.

Här finns dina objekt, välj det du vill förhandsgranska. Klicka sedan på förhandsvisa webbannons.

På Hantera försäljning i KVS kan mäklaren se Kundens vi, dock är knappar för att t ex godkänna OB dolda i mäklarens vy.

Guide taggad med: Förhandsgranska Godkänna annons Mina sidor