Referensobjekt

Uppdaterad
För att ett objekt ska kunna vara referensförsäljning gäller kraven nedan.
  • Såldmarkerat i Mspecs
  • Kontraktsdatum ifyllt i Mspecs
  • Köpare inlagd i Mspecs
  • Godkännande ibockat för köpare/säljare

Är dessa ifyllda korrekt så ska objektet finnas valbart i Webtop upp till 30 dagar efter kontraktsdatum. Vill man att det ska synas där efter att det har gått 30 dagar efter kontraktsdatum så måste objektet läggas till som referensobjekt på den ansvarige mäklarens Sfärenprofil. När man lägger till det på sfärenprofilen så kommer det även att hamna på svenskfast.se under mäklarens sålda objekt.

Om du inte vill publicera den med slutpris så låter du bli att bocka i den övre rutan.

För att göra det så går du till Sfären > Söker på mäklaren > Klicka in på kontaktinformation > Inställningar.
Inne på nästa sida kan du sedan söka efter försäljningen i fältet "referensförsäljningar" > klicka på den > spara profilen.

Inställningarna på Sfären kommer du åt för alla som du delar butik med.

Guide taggad med: DR Efter-DR Efterlappning Referensobjekt Visma spring Webtop