Exportera en mapp från din mail

Uppdaterad

Exportera

För att exportera en mapp eller flera från din mail så går du i Outlook till Arkiv > Öppna och exportera > Importera och Exportera.

Välj exportera en fil > Nästa.

Outlook-datafil (.pst) > Nästa.

Välj vilken mapp du vill Exportera > Nästa.

Välj var du vill spara filen och om ni vill att det ska skapas dubletter om man redan har ett mail som ingår i mappen eller ej. > Slutför.

Innan den skapas så måste man skapa ett lösenord för att kunna öppna filen. Fyll i något där och klicka vidare.

Efter det så kommer filen att finnas i mappen du valde att spara den i.

Importera

För att sedan importera en Outlook-datafil så går vi till Arkiv > Öppna och exportera > Importera och exportera igen

Importera från ett annat program eller en fil > Nästa.

Outlook-datafil (.pst) > Nästa.

Leta rätt på filen på din dator (den heter troligtvis backup) > nästa

Fyll i lösenordet som du fått av den som skickat filen till dig.

Välj vilken mapp du vill importera ifrån och vilken mailkorg den ska sparas i

Slutför

Guide taggad med: Mail Mejl Office Outlook